Brandweergarage Hoorn

De brandweergarage is gevestigd aan Nieuwe Wal 1, 1621 MB Hoorn. Op dit dak zijn 200 zonnepanelen geïnstalleerd.

Alle zonnecertificaten voor dit project zijn momenteel uitgegeven. Als u interesse heeft om deel te nemen aan dit project, kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina. Wij plaatsen u dan op een “wachtlijst” en nemen contact met u op zodra er weer plaats is. U kunt ook kijken naar 1 van onze andere projecten of daar soms nog ruimte is.

Bewoners en kleine bedrijven die wonen in de postcodes:  1621, 1622, 1623, 1624, 1625, 1628 en 1695 kunnen meedoen aan de coöperatieve opwek van zonnestroom op deze plek.

Dit dak is mede tot stand gekomen door Zonne-initiatief Hoorn. Deze lokale werkgroep is onderdeel van Zonnecoöperatie West-Friesland..

Helaas werkt weergave van de onderstaande gegevens het niet bij alle internet browsers op de juiste manier vanwege beveiligingsinstellingen. Bij Microsoft Edge en Google Chrome kunt u problemen ondervinden. Bij de browser “Firefox” werkt het wel. Heeft u problemen, dan kunt u via deze link naar de directe pagina gaan van de opbrengstgegevens.