DWB Aannemers te Hem

DWB Aannemers is gevestigd op Zuiderkoggeweg 3, 1607 MV Hem. DWB (Aannemersbedrijf de Wit-Besseling) is opgericht in 1977 door de heren Sjaak Besseling en Dick de Wit. Het bedrijf was gesplitst in twee sectoren; de dakbestratingssector en bouw- en timmerwerkzaamheden. Dhr. S. Besseling was actief in de dakbestratingssector en dhr. D. de Wit in de bouw- en timmerwerkzaamheden.

In 2003, na het behalen van zijn aannemers papieren, heeft de zoon van dhr. D. de Wit, Dennis, het bedrijf in zijn geheel overgenomen. Zowel de dakbestratingssector als de aannemerskant. Sinds de overname van het bedrijf in 2003 wordt de dakbestratingssector aangestuurd door dhr. P. Kooi. De bouwsector neemt sindsdien Dennis de Wit voor zijn rekening.

Aannemersbedrijf De Wit-Besseling is een 14 man sterk aannemersbedrijf en heeft vakbekwame personeelsleden in dienst. De kerneigenschappen(vakbekwaam, flexibel en betrouwbaar) van hen werknemers uiten zich in het feit dat een groot gedeelte van hene werknemers al meer dan 30 jaar werkzaam is bij Aannemersbedrijf de Wit- Besseling. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een erkende aannemer, gecertificeerd conform VCA* (veiligheid checklist aannemers).

Op dit moment hebben we met al onze daken gewerkt met de postcoderoosregeling. Deze gaat per 1 januari 2021 veranderen in een subsidieregeling die qua opbrengst volgens de overheid qua opbrengst vergelijkbaar zal zijn met de oude regeling. De definitieve voorwaarden van de nieuwe regeling worden in najaar 2020 bekend.

Dit project samengevat;

  • De prijs van de zonnecertificaten is vastgesteld op € 365, per stuk inclusief BTW.
  • U kunt meedoen vanaf 2 tot maximaal 20 zonnecertificaten.
  • Om in de energiebehoefte van een gemiddeld huishouden te voorzien zijn 10 à 12 zonnecertificaten nodig.
  • De inleg voor het lidmaatschap is vastgesteld op € 25 per lid. Dit wordt op de ledenrekening gestort, en weer terugbetaald bij beëindiging van het lidmaatschap.
  • De verwachte opbrengst per zonnecertificaat is circa 280 kWh per jaar.
  • De verwachte terugverdientijd komt uit op minder dan 10 jaar.
  • De coöperatie is een initiatief van vrijwilligers

Update 27 oktober 2020; Alle zonnecertificaten voor het project DWB Aannemers zijn inmiddels in de verkoop gegaan, op dit moment zijn er nog enkele verkrijgbaar.

Als u interesse heeft om deel te nemen aan dit project, kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina. Wij plaatsen u dan op de lijst, en nemen contact met u op zodra er méér bekend is. De toewijzing van de certificaten zal verlopen op volgorde van inschrijving.

Gegevens zijn nog niet 100% definitief