DWB Aannemers te Hem

Wilt u de opbrengst van deze installatie volgen? Dat kan via deze website.

DWB Aannemers is gevestigd op Zuiderkoggeweg 3, 1607 MV Hem. DWB (Aannemersbedrijf de Wit-Besseling) is opgericht in 1977 door de heren Sjaak Besseling en Dick de Wit. Het bedrijf was gesplitst in twee sectoren; de dakbestratingssector en bouw- en timmerwerkzaamheden. Dhr. S. Besseling was actief in de dakbestratingssector en dhr. D. de Wit in de bouw- en timmerwerkzaamheden.

In 2003, na het behalen van zijn aannemers papieren, heeft de zoon van dhr. D. de Wit, Dennis, het bedrijf in zijn geheel overgenomen. Zowel de dakbestratingssector als de aannemerskant. Sinds de overname van het bedrijf in 2003 wordt de dakbestratingssector aangestuurd door dhr. P. Kooi. De bouwsector neemt sindsdien Dennis de Wit voor zijn rekening.

Aannemersbedrijf De Wit-Besseling is een 14 man sterk aannemersbedrijf en heeft vakbekwame personeelsleden in dienst. De kerneigenschappen(vakbekwaam, flexibel en betrouwbaar) van hen werknemers uiten zich in het feit dat een groot gedeelte van hene werknemers al meer dan 30 jaar werkzaam is bij Aannemersbedrijf de Wit- Besseling. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een erkende aannemer, gecertificeerd conform VCA* (veiligheid checklist aannemers).

Dit project samengevat;

  • De prijs van de zonnecertificaten is vastgesteld op € 365, per stuk inclusief BTW.
  • U kunt meedoen vanaf 2 tot maximaal 20 zonnecertificaten.
  • Om in de energiebehoefte van een gemiddeld huishouden te voorzien zijn 10 à 12 zonnecertificaten nodig.
  • De inleg voor het lidmaatschap is vastgesteld op € 10,-.
  • De verwachte opbrengst per zonnecertificaat is circa 280 kWh per jaar.
  • De verwachte terugverdientijd komt uit op minder dan 10 jaar.
  • De coöperatie is een initiatief van vrijwilligers
Gegevens zijn nog niet 100% definitief