Fruitkwekerij ‘t Keetje te Lutjebroek

Wilt u de opbrengst van deze installatie volgen? Dat kan via deze website.

Fruitkwekerij ‘t Keetje is gevestigd op Kadijkweg 65-A, 1614 MA Lutjebroek en is eigendom van Jan en Tineke de Boer. Zij wonen met hun kinderen op deze prachtige plek. ‘t Keetje is inmiddels in de wijde omgeving van Lutjebroek bij velen (een) bekend (begrip). Zij hebben niet alleen een fruitkwekerij, maar tevens een boerenlandwinkel en sinds 2005 ook een zorgboerderij.

Op fruitkwekerij ‘t Keetje in Lutjebroek zijn 209 zonnepanelen geïnstalleerd. Omdat het bedrijf zo mooi gelegen is, en zichtbaar is vanaf de N505 (Drechterlandseweg) hebben we voor zwarte panelen gekozen, die iets duurder zijn, maar wel een fraaier aanzien geven.

Alle zonnecertificaten voor dit project zijn momenteel uitgegeven. Als u interesse heeft om deel te nemen aan dit project, kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina. Wij plaatsen u dan op een “wachtlijst” en nemen contact met u op zodra er weer plaats is. U kunt ook kijken naar 1 van onze andere projecten of daar soms nog ruimte is.

Bewoners en kleine bedrijven die wonen in de postcodes:  1601, 1602, 1611, 1613, 1614, 1616, 1619, 1671, 1693 en 1771 kunnen meedoen aan de coöperatieve opwekking van zonnestroom op deze plek.

Dit project samengevat;

  • De prijs van de zonnecertificaten is € 380,- per stuk inclusief BTW.
  • U kunt meedoen vanaf 2 zonnecertificaten.
  • Om in de energiebehoefte van een gemiddeld huishouden te voorzien zijn 10 à 12 zonnecertificaten nodig.
  • De inleg voor het lidmaatschap is vastgesteld op € 10,- per lid.
  • De verwachte opbrengst per zonnecertificaat is circa 260 kWh per jaar.
  • De verwachte terugverdientijd komt uit op circa 9,5 jaar.
  • De coöperatie is een initiatief van vrijwilligers