Greenchoice

Klant worden van Greenchoice via Zonnecoöperatie West-Friesland

Zonnecoöperatie West-Friesland heeft gekozen voor Greenchoice als afnemer van de geproduceerde stroom op de coöperatieve daken omdat Greenchoice het beste voldoet aan onze wensen om zo veel mogelijk groene duurzame energie op te wekken.

Ook als u géén lid bent van onze coöperatie en u wilt toch duurzame groene energie, dan kunt u via onze coöperatie klant worden van Greenchoice. U helpt daarmee onze coöperatie omdat we voor iedere klant die zich via onze coöperatie aanmeldt een jaarlijkse vergoeding krijgen. U bent niet duurder uit als u zich via ons aanmeldt en wij gebruiken deze inkomsten om West-Friesland nog duurzamer te maken.

Aanmelden en/of informatie bekijken kunt u via deze link.

U hoeft zelf géén administratieve handelingen te verrichten!

Gelukkig niet! Na de overstap ontvangt u binnen 7 dagen een bevestiging van Greenchoice. Er wordt contact opgenomen met uw huidige leverancier om u als klant om te zetten. Hierdoor betaalt u dus nooit dubbel!

Wat levert het de coöperatie en West-Friesland op?

De coöperatie ontvangt voor elke klant jaarlijks een financiële vergoeding van Greenchoice. Deze bijdrage zullen we inzetten voor het realiseren van duurzame projecten in West-Friesland.  De vergoeding per klant zal gemiddeld ongeveer 30 euro zijn.