Greenchoice

Zonnecoöperatie West-Friesland werkt samen met het duurzame energiebedrijf Greenchoice. Zij nemen de opgewekte stroom op de coöperatieve daken af. De groene missie van Greenchoice past geheel bij onze wens om zo veel mogelijk energie duurzaam en lokaal op te wekken.

Profiteer van voordeel via Zonnecoöperatie West-Friesland

Word nu via de coöperatie klant bij Greenchoice en profiteer van scherpe tarieven. Voor iedere aanmelding/overstap via de cooperatie ontvangen wij bovendien jaarlijks een vergoeding. Daarmee kunnen wij onze duurzame projecten in de omgeving uitbreiden. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer we samen kunnen bereiken.  De voordelen op een rij:

Ja, ik wil meer informatie

Greenchoice regelt de overstap. Na de aanmelding hoeft u niets meer te doen. Hierdoor betaalt u dus nooit dubbel. 

Bent u al klant van Greenchoice? Mooi! U hoeft dan niets te doen. Als lid van de coöperatie ontvangt u 3 maanden voordat uw contract afloopt automatisch een speciaal verlengaanbod voor Lokaal Groen, met extra scherp tarief voor 100% Nederlandse Zonnestroom.

Bent u geen lid van de coöperatie? Geen probleem! Ook dan kunt u via onze coöperatie overstappen en profiteren van de voordelen. De coöperatie ontvangt dan eveneens een vergoeding. Deze inkomsten steken we in duurzame activiteiten in de regio.

Stap ook over en help ons West-Friesland te vergroenen

Met de jaarlijkse bijdrage van Greenchoice kunnen we onze duurzame projecten in de omgeving uitbreiden.  Dus stap eenvoudig over, steun de coöperatie en profiteer van de voordelen. Samen maken we West-Friesland groener!