Nieuwe ontwikkelingen daken

Op dit moment zijn we met 5 nieuwe daken actief. Het gaat daarbij om de postcodes; 1607, 1619, 1624, 1661, 1697. Helaas is Liander bij de ontwikkeling de grote onzekerheid en daar komt een onzekerheid bij in de vorm van stagnatie van de levering van zonnepanelen door het coronavirus. Desalniettemin verwachten we in 2020 toch meerdere daken te realiseren.

In Hoorn hebben we twee daken in ontwikkeling. Totaal verwachten we op die daken samen circa 700 zonnepanelen te kunnen plaatsen.

In Schellinkhout (circa 300 zonnepanelen), de Weere (circa 300 zonnepanelen) en Hem (circa 240 zonnepanelen); hier is overleg gaande, en hebben we nog geen overeenstemming.

In Andijk kunnen we aan de slag, maar is het wachten op Liander (circa 240 zonnepanelen).

Het ontwikkelen van een dak is leuk en interessant werk, maar vraagt ook geduld en volharding. Gelukkig neemt het aantal mogelijkheden voor nieuwe daken gestaag toe en daarmee ook de behoefte aan vrijwilligers die het leuk vinden ons bij de ontwikkeling van nieuwe daken te helpen. Heb je belangstelling, meld het dan s.v.p. aan ons en dan kunnen we een afspraak maken voor een (wederzijds) oriënterend gesprek.   

Nieuwsbrief april 2020